Rainbow Arch Over Clouds

Den herrelöse hunden

Vår bil är helt värdelös. Nu går bagageluckan inte att öppna efter att ha varit påväg att kärva ihop totalt i typ ett år. Varför har en inte tagit tag i det tidigare liksom? Nu går det ju inte att använda bagaget alls, vilket innebär att vi inte kan åka någonstans med hund och vagn. Och jag som hade planerat en liten utflykt, men nu blev det bara till att åka iväg och handla lite nödvändigt och lämna Tolstoj hemma. Stackars.
 
Väl inne i staden så fick vi lite hundsällskap ändå. När vi satt och värmde oss med en kaffe vid vattnen så dök det upp en herrelös liten hund från ingenstans. Den såg så himla trevlig ut, så vi började prata snällt med den och så kom den och satte sig vid oss. Den var supermysig och vi började se oss omkring efter ägaren, men det var ingen som dök upp. Men den lille hunden stannade hos oss och såg ut att spana därifrån den kom efter något/någon, så vi satt och väntade med den mysiga hunden på att någon skulle dyka upp. Efter fem minuter kom det en gammal tjock gubbe med koppel, Hunden sprang till honom och vi fick ropa till honom att han hade en mycket snäll och mysig hund. Egentligen skulle han väl fått en utskällning, men han hade tur att det var hundglada vi som satt där.
Såhär i efterhand så kanske vi skulle plockat upp Igor, men vi tyckte väl båda två att vi läste av hundens sinnestämning bra och Igor var lugn och glad. Och det gick ju bra också.
 
Innan dess så var vi i "vietnames-affären", vilken jag inte varit inne i på evigheter. Vet inte varför. Finns ju jättemycket gott där, och gick därifrån jättenöjd med en stor påse mumsigt (bl.a chilisåsen som Igor håller i på en av bilderna).
Sedan blev det mer matshopping och en runda på biltema. Dallan har varit ett grinigt arsle mest hela dagen och jag är helt avdomnad i huvudet. Skulle väl varit hemma och vilat istället, men det känns så förbaskat tråkigt. Igor är dock på tokdåligt humör han också, och har sovit och ättit rätt kasst. Han däckade påväg hem i bilen, men vaknade upp nästan så fort vi hade kommit hem nu för en stund sedan. Jag vill bara gå och lägga mig egentligen, men har hand om Igor nu som sitter här bredvid och leker med en tumstock i soffan, medan Dallan borstar och klipper Tolstoj... Well well
 
Instagramkort for you:
 
 
 

Kommentarer:

1 Dalln:

Mysiga kort! Det var en fin dag men jag var glad också, inte bara grinig. Alla var med utom monster och Igor tyckte det var spännande i stora staden.

Svar: Nej, du var ju glad när hunden kom., finns ju bildbevis och allt :)
Terése Bouvier

Kommentera här: