Rainbow Arch Over Clouds

Valborg

Valborgsmässoafton idag alltså, och jag har lite speciella planer för eftermiddagen och kvällen. Jag skall nämligen följa med Elmas matte och hämta det nya tillskottet till familjen. Lilla Juno, som hon heter, är en rottweiler/labrador (pappan har lite labrador i sig) och efter idag så kommer hennes liv aldrig vara sig likt igen. HÄR kan ni se ett gäng bilder på henne, och fler lär ju dyka upp här den närmsta tiden.
 
Efter detta lilla äventyr som kommer ta beskedligt många timmar (bara bilresan tar 5h tur och retur) så är vi bortbjudna till "Lejonholm" för grillning och allmänt firande. Det ser vi fram emot, och Dallan skall ta med Igor för att kolla på fyrverkerierna som orten skall ha. Tydligen skall det vara extra mycket i år, mycket pga att lite vettigare bestämmande personer i närliggande stad har bestämt sig för att strunta i fyrverkerierna i år.
 
Valborg har för övrigt aldrig riktigt varit någon favorit (som om någon högtid är det). Kallt och djävligt, stor jobbig eld och inget vettigt att fira. Men jag önskar er alla en trevlig valborg ändå.
 
 
 

Kommentera här: