Rainbow Arch Over Clouds

Drag, klipp och inget bestämt inför kvällen

Den här dagen har gått i hundens tecken hittills. Dallan har varit ute på en dragrunda med en Igor som inte alls var sugen och under tiden har jag tagit kort på - och måttat dragselena som vi vill få sålda. Får se nu om de kanske passar en vovsing med matte som är intresserad, annars så åker de upp här igen innan det blir blocket. 
När Dallan kom hem så satte han igång med att klippa Tolstoj, och håller fortfarande på. Det tar ju en stund. Dock så hade jag ju velat att han skulle få bli lite mer långhårig nu under vintern, men det är smidigare att ha honom i sportfrisyr. 
 
Nyårsafton idag också, och jag hade feber både igår kväll och imorse. Mår dock bättre nu, men frågan är om vi skall åka någonstans eller om vi skall vara hemma. Vi har inte bestämt oss ännu. Känns sådär att åka iväg när en inte mår sådär superbra. Har ont i halsen och så spökar bihålorna igen. Skit också. Lite vitlöksmarinerade potatisklyftor kanske gör susen, är rätt säker på att de är färdiga.
 
 

Kommentarer:

1 Karro,Kajsa och Hero:

Oh säljer du dragselar! Hero och jag skulle kunna vara intresserade om de inte blir sålda!!

Svar: De är ju en storlek för små för bouvierer. Fick med dem med hundpulkan, och nu måste de hitta nya ägare. Passar hund i storpudel-storlek :)
Terése Bouvier

2 Dallan:

Dragrundan gick bra, Tolstoj är duktig på att dra och Igor tycker det är roligt även om han kan bli lite missnöjd under promenaden.
Tolstoj är finare med längre päls men det är så nedrans ledsamt att borsta hans päls. Han är stilig i "sportfrisyr" också som du nämnde så bra.

Svar: Han är faktiskt jättefin i sin korta frisyr. Nu är det bara huvudet kvar :)
Terése Bouvier

Kommentera här: