Rainbow Arch Over Clouds

Röjar-Igor / Fixar-Igor

Igor går inte bara omkring och förstör saker om dagarna (även fast just den aktiviteten är i majoritet), han är även bra på att bygga saker. Två exempel på det är att han har pajat mina glasögon, och jag som säkert är närsyntast i hela Småland vågar inte vara utan dem under tiden de är på reparation. Men det kan vara så att de fixar det på en timme.

När han inte förstör saker så bygger han som sagt gärna saker, och då är det såklart torn som gäller. Idag när han smög in i matförrådet så hittade han två helt perfekta föremål för ändamålet. En glasbruk och en gammal vinflaska passade nämligen ypperligt bra ihop, och han var så nöjd med sin kreation att han sprang vidare på nya äventyr utan att ens rasera det lilla glastornet innan. Och tur var väl det, glasburkar - och flaskor är ju inga bra barnleksaker, lika lite som glasögon;

 


Kommentarer:

1 Dallan:

Fina bilder på Tess och Igor! ja, Igor är mycket busig nu och allt ska vändas och vridas/sorteras/plockas med hela tiden. Söt är han i allafall. Vi måste fixa dina glasögon inom en snar framtid, du måste kunna se någonting utan att de sitter konstigt.

Kommentera här: