Rainbow Arch Over Clouds

Lucka 23 - Dan före och en julhälsning

Om någon har missat det så är det julafton imorgon, och jag känner mig lyckligt lottad som har ett varmt hus och fin familj att fira med och en annan att fira hos, och med också, förstås.. Och vill tacka för den möjligheten att få donera något till dem som har det sämre. 
 
Det verkar dock inte bättre än att Igor kommer vara sjuk imorgon. Förkyld "bara", men ändå. Han har feber nu och har myst ner sig och är alldeles dåsig. Är väl för djävla typiskt. Stackarn. Det som kommer bli hans första julafton imorgon då han verkligen kan greppa att det är något speciellt som händer. Får med andra ord hoppas att det är en sådan där snabb förkylning som han brukar råka ut för. Sjuk ena dagen, frisk andra. 
 
Tolstoj kommer vara en något understimulerad hund imorgon också. I söndags så var Dallan fin och tog med honom och Igor på en fartfylld lång dragrunda. Förstår inte ens hur de lyckades gå så långt som Dallan sade, om de inte joggade hela vägen. Och Tolstoj var faktiskt allt bra trött efter det. Men sedan har det inte varit mycket action för honom den senaste tiden, tyvärr. Jag har ju varit sjuk, Igor har varit sjuk, vi har haft mycket att göra och jag sover ju inget om nätterna. Det blir så ibland, men Tolstoj klättrar ju inte på väggarna precis, men däremot så kan det bubbla upp lite väl mycket när det väl händer något kul sedan, och att fira julafton hos lejonen är ju superkul. Men det där får en ju styra upp på något bra sätt. 
 
Imorgon kommer jag nog inte hinna blogga. Ska iväg redan klockan tio på morgonen, och kommer inte vara hemma igen förän natten. Så jag får passa på att önska alla som klickar sig in här en riktigt god jul! Hoppas ni får en fantastisk dag imorgon. 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 johanna:

god jul! hoppas ni får en bra julafton :)

Svar: Tack detsamma, lite i efterskott kanske ^^ <3
Terése Bouvier

Kommentera här: