Rainbow Arch Over Clouds

Unghundsbesök

Den katiga hunde Kato är på besök. En jakthundsmix med extremt mycket energi. Både Tolstoj och Igor var lite skeptiska till hans närvaro till en början, men de drogs rätt snart med i hans charm. Igor kastade boll till honom, och Tolstoj lät sig bjudas in till bus efter att ha varit en riktig gringubbe till en början. Han kan vara så mot vissa hundar. En del accepterar han på en gång, andra vill han ha på lite avstånd till en början. Känna av lite, och säger ifrån om de är rakt uppe i ansiktet på honom för länge. Det är inte så att Tolstoj inte kan slappna av och dummar sig annars, men lite space kräver han om den andra hunden är för flängig och på till en början. 
 
Kato lyssnar bra, men ville så gärna få igång Tolstoj på bus. Men det tog ett tag, men nästa gång så kommer det nog gå snabbare. För Kato lär väl komma hit igen. Han fullkomligt älskade tomten nämligen. Massa med kul saker att leka och bära på, och så dammar att hoppa i. En sådan där riktig hundhund som Juno också är, men med ännu mer energi. Tolstoj orkar bara hålla igång sådär på kvällarna nu under sommaren, och vill bara ligga i skuggan, stackarn. 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 M:

Så söt hundhund!

Svar: Jaaa! En bra pojkvän till Juno kanske, är i samma ålder ungefär. Är lite mer fart i honom än Tolstoj som kan vara en sådan tråkgubbe ibland ;P
Terése Bouvier

Kommentera här: