Rainbow Arch Over Clouds

Gyllengult och annat fult

Igor och Tolstoj sover, och jag är ensam hemma denna lördagnatt. Skall dock inte bli en uppesittarkväll, då jag måste vara fit for fight tills imorgon. Är ju klubbdags då ju med Tolstoj. Välförtjänt! Då det blivit dåligt med vagndragande denna vecka av olika anledningar. 
 
Vi var iväg och storhandlade käk idag. Och vi är ju lite mjäkiga när det kommer till det där med att lämna Tolstoj hemma själv, trots att vi vet att han klarar det jättebra. När vi väl gör det så får Tolstoj alltid lite extra mycket uppmärksamhet när vi kommer hem. Så väl hemma så blev det lite lydnadsträning med Tolstoj och så fick han en lång springtur i skogen med husse. De sprungit någon ny väg, gått vidare den vägen som går från sjön. Jag har alltid trott att den slutar vid ett hus som är däruppe, men inte då. Vägen blir till en mördarbacke vidare in i skogen, och så finns det som en vändplats där sedan. Dallan kom inte bara hem med en trött Tolstoj, utan också en fin sopp som blev helt blåsvart när en tillagade den.
 
Igor har varit en historia i sig. Upp och ner i humöret idag. Alltid dessa ytterligheter. Vi avslutade dock kvällen med att boken jag lånade var lyckad. En av Vem-böckerna vi inte läst. Fick läsa den 5ggr innan det gick att övertala honom lätt om att det var dags att sova. Den där Stina Wirsén är allt bra hon.
 
Jag vet att detta blev ännu ett blablabla tråkigt vardagsinlägg, men jag vet inte vart all min tid och mental ork har tagit vägen... eller vänta nu. Mindre tid = mer att göra = mindre mental ork. Det var ju jättelätt att lista ut varför ju!... men det kommer ändra sig med tiden. Det gör det alltid.
 
Ett par bilder knäppte jag av idag i solskenet, så jag har något att förgylla denna bloggen med:
 
 
 

Kommentarer:

1 Sofia:

Så vackra bilder. Kul när man hittar nya stigar.

Svar: Tack! :)... Ja, jag brukar vara för feg själv. Är rädd att en bara kommer hamna på något jobbigt ställe. Vilket detta iofs verkade vara, men att det var jättefint när en hade tagit sig förbi den långa mördarbacken iaf ^^
Terése Bouvier

Kommentera här: