Rainbow Arch Over Clouds

Smultronställen

Men hej hallå, här är jag och bloggar. Min status är oförändrad. Väntar med andra ord på att min medicin skall stabiliseras, och under tiden så har sambon fått dra värsta lasset här hemma. Det är han som har varit iväg och låtit Tolstoj dra vagnen om dagarna t.ex, och det är alltid lite nervöst att släppa iväg dem utan min övervakning. Vagndragandet är lite som mitt skötebarn, och något jag har jobbat mycket för att det skall fungera så fläckfritt som möjligt. Det skall vara kul, och det skall var säkert. Det skall vara ordentlig uppvärmning, och det skall inte vara för varmt ute... och särskilt varmt har det ju inte varit, som ni säkert märkt. Så skönt med regn och kyla när en ändå inte kan hitta på något avancerat utomhus. Men tråkigt för er andra, såklart.
 
Hur som helst så pallrade vi oss iväg på en liten familjepromenad idag. Det plockades smultron, klättrades och fotograferades i skogen. Igor gick nästan en halvmil på egen hand! Så duktig! Var inte så het på kameran som jag brukade vara förut, men lite sjyssta bilder blev det iaf... och ja ja, jag vet att Tolstojs päls måste fixas. Har växt som ogräs sedan rakningen, och nu är vi i valet och kvalet om vi skall raka igen eller om vi skall kamma loss så mycket underull som möjligt. Jag har röstat på förslag två, och Dallan på förslag ett. Så ja, någon kommer väl backa snart. Antagligen blir det jag.
 
Ps: Igor får självklart bara gå med Tolstoj där det är liten risk att något störande moment kan dyka upp, och under uppsikt.
 
 
 
 
 

Kommentera här: