Rainbow Arch Over Clouds

Krullbjörnens plågoandar irrar runt i skogen

Man får verkligen passa på att göra hundiga saker som par nu när Igor är hos sin farmor. Och idag drog jag med mig sambon ut till skogs på stigjakt. Planen var väl egentligen att plocka på oss massa bär och prova på hur det nya selet sitter när man är rörelse. Det blev dock så att solen kom fram, vi hittade ingen vettig stig, och så fort vi stötte på massa bär (smultron, blåbär, hallon och körsbär) så åt vi upp dem istället för att lägga dem i byttorna vi hade med oss, då vi inte hade något vatten med oss att dricka och behövde något vätskande. När vi sedan hörde tåget på smalspåret som går genom skogen någon gång i timmen, så siktade vi in oss på att gå på spåret till campingen så vi kunde dricka lite vatten allesammans. Tolstoj först, såklart, vi drog ju med honom i solskenet trots att hans päls är minst sagt för tjock för sådana eskapader när solen är framme. Bara titta på honom! Han ser ut som en krullig tjock björn just nu. Som tur är så är jag nästan lika värmekänslig och tog några pauser i skuggan då och då med honom medan sambon plockade bär och scoutade området. 
 
Över tre timmar senare var vi hemma, och nu skall sambon snart iväg och hämta bikupa nr 2... och just det! Selet är så himla bra! Remmen som går över bröstet sitter på plats, till skilland från det vi använder mest här hemma (hurttas vanliga y-sele), så det känns tryggt att låta honom dra i det. 
 
Kameran kånkade jag omkring på också över stockar och sten, genom snår och sly i gummistövlar. Den höll, och våra ben höll. Och väl hemma så kunde man slänga sig under ett parasoll i våra nya solstolar jag fick i födelsedagspresent igår. Slutet gott, allting gott. 
 
 
 

Kommentarer:

1 johanna:

älskar dina skogsbilder :)

Svar: Detsamma :)
Terése Bouvier

Kommentera här: