Rainbow Arch Over Clouds

Spöka ut barn och plocka fästingar

Är så trött på att det blåser! Hellre att det är tio minus igen och snö, bara det är vindstilla. Är nämligen nästan omöjligt att genomföra en promenad utan att någon, båda eller alla tre blir missnöjda. Nu när vi är hemma och vindskyddade så är iaf jag nöjd och försöker tvinga i mig vatten fast jag inte är törstig, för vätskebrist har jag iaf som visar sig genom den där "bakishuvudvärken".

Imorgon vankas avfärd till nordligare breddgrader iom en visit hos lillebror. Tolstoj följer med då den potentiella hundvakten bara kunde på söndag, och söndagar är en populär dag att jobba över på verkar det som både här hemma och norröver. Men det blir nog bra ändå. Får hålla honom borta från all dyr kamerautrustning som kommer vara där bara.

Annars så roar jag mig mest med att spöka ut mitt barn och plocka fästingar på Tolstoj. Eftersom jag inte har någon bild på det andra så får det bli det ena... Bild 1: Tagen på bar gärning med att använda dreglisen som snuttefilt.  Bild 2: Igor; Conquer of the Planet of the Apes, redo för hundpromenad.