Rainbow Arch Over Clouds

Trassel

Ni hundägare som är ute i skog och mark mycket. Ni som säger att långlinan inte fastnar och trasslar in sig när ni är ute och går. VILKA ÄR NI?... Jag menar, vilken lina använder ni? Jag har provat en drös olika, och jag vet inte om det är för att jag hanterar linan fel, men det tar inte mer än några sekunder innan den har trasslat in sig i något eller fastnat någonstans i markhöjd.
 
 
Juno tycker jag skall sluta ta kort och reda ut den här röran istället:
 
 
Innan dagens trassliga skogspromenad så var det dock dags för lite påskfotografering (därav scarfen på Juno på bilden ovan) Blev inte mer än tio stycken slarviga klick innan jag kände mig rätt nöjd, och sedan så fick de skita ner sig bäst de ville. Vilket de också gjorde. Gyttjebad och att rulla sig i jord var populärt, och den där scarfen är inte röd längre, och det är tur att soffan är "hundanpassad".
 
Nu är det inte påsk ännu, men kan lägga upp en bild som är rätt talande för vad hundarna tyckte om det hela. Tolstoj låtsades som ingenting och Juno tyckte allt att Tolstoj såg knäpp ut, men hade ingen insikt i hur knäppt det var att bära med sig den där grisen hemifrån och släppa den bara för några minuter medan vi var iväg.