Rainbow Arch Over Clouds

Mobilt på Öland

Vi tog en liten spontan familjeweekend denna helgen och begav oss ner mot Öland, en ö som sprudlar om liv såhär om hösten då det var skördefest och allt. Vi tänkte ju vara en del utav dessa festligheter, marknader, utställningar och annat som pågick. Men det blev mest att vi höll oss på norra Öland och njöt av saker en kan njuta utav året om. Så som trollskogen, järnåldersbyn, neptunis åkrar osv. Det blev väl lite så för att en ville anpassa dagarna efter alla i familjen. Det skulle ju vara både hund - och barnvänligt, och jag måste ju säga det att Öland överlag är väldigt barn - och hundvänligt. Vi såg dock av mer människor med hund än med barn under helgen, vilket Tolstoj tyckte var lite väl kul mer än en gång. 
 
Vidare så är det ju så att en inte ville sitta i bilen allt för mycket, speciellt inte med tanke på det fina vädret vi hade. Vi besökte också en gammal trevlig vän till sambon som har stadgat sig och flyttat till Öland på heltid. Var inte alls avundsjuk på deras hus, tomt och läge, lovar. De hade inte alls kommit hundra gånger längre än oss i renoveringen. Vilket drömhus!
 
I vilket fall som helst så var det så galet kul och mysigt, och jag är säker på att alla i familjen håller med. Minus skulle väl vara den väldigt billiga stugan vi huserade i vid Byxelkrok, men en får väl vad en betalar för och en borde egentligen inte klaga. De tog emot hund och vi hade rinnande vatten och toalett utan att behöva lämna stugan. Det blir säkert så att vi hamnar där nästa år igen. För ja, det blir nästa år igen med stor sannolikhet. Vi bor ju så nära egentligen, och har väl tänkt vi skall på blomsafari på Öland i vår. Strosa runt i några naturreservat vi inte strosat runt i ännu.
 
Eftersom det blev lite huxflux att vi åkte så lyckades jag inte få med mig systemkameran i stressen och pressen, så det som bjuds på är lite mobilbilder. Håll till godo: