Rainbow Arch Over Clouds

Typ i skogen

Det är som vanligt kul att ha Juno här, och som vanligt så kan jag inte låta bli att ta kort på dem dagarna i ända. Igår så blev det dock bara mobilkort, då jag inte drog med mig kameran ner till sjön. För ja, vi var vid sjön igen. Jag och Juno simmade(!!!) och sedan så rensade hon ur vår övre damm när vi kom hem. Så hon spenderade i princip hela för - och eftermiddagen i vatten. Det är väl labradoren i henne, eller så är hon egentligen en säl.
 
Om in allt för många timmar så kommer Junos husse och hämtar henne, så därför så gör vi det bästa utav dagen. Eller, om Juno fick bestämma så skulle hon hänga i sin "pool" (den äckliga dammen) hela dagen, men hon fick leka flodhäst nu under morgonen efter morgonpromenaden, och så satte jag dem på lina vid tomtgränsen så hon blev torr nu innan vi gick in. Det räckte med att hon blötte ner soffan igår, vilket hon såklart fick (har inte hjärta att säga nej), men idag ville jag ha torr hund. Får se hur bra det går, vi skall väl ut snart igen. Och när Juno har åkt hem så skall jag spela tv-spel tills jag slocknar.
 
Bilderna är från när jag övervakade "lindansen" vid tomtgränsen, och för er som inte vet vart jag bor, så ser en ju rätt tydligt på dessa bilder hur nära jag har till skogen. Plus att jag måste ursäkte den blandade kvalitén, solen gick i moln då och då och så var det ju skugga och sol varvat. Var inte tillräckligt trixig med inställningarna när förhållanderna ändrades: