Rainbow Arch Over Clouds

Nu går det undan

Kan väl börja med att ta i virtuellt trä. För jag måste nämligen skriva att; attan vad det går bra nu med plockmaten. Igor äter som en tok och det mesta slinker ner. Tog lite kort på honom idag i gåstolen snaskandes på jordgubbar, sojakorv (vilket han inte får mer då det kan vara för mycket salt i), potatissticks, kokade morötter i vinäger, olja, dill och gräslök och kidneybönor i vinäger, olja, oregano och chili. Idag har han också ätit kokt ägg (som slank ner bara om de smakade av citron), ost, plommon och bröd. Nu ligger han utmattad och sover efter ett besök hos lejonen där han stimmat omkring och bl.a ätit en massa! Nu är jag vid gott mod och hela kylen och frysen är proppad med saker som han skall få äta efter att vi idag var och storhandlade. Det blev t.om. en egen liten bebisgaffel och tallrik med sugkopp till vårt lilla matmonster. Pepp pepp.
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Maria - mamma till Liam ☆:

nam nam! tänk bara på att det är lättare att sätta i halsen om de rör på sig samtidigt som de äter. plus att de vänjer sig vid att äta i farten.

Svar: Tack för tipsen :)Han är tyvärr alltid i , försöker klättra ur sin stol vid matbordet så fort man sätter honom ner, så gåstolen som vi fick låna för några dagar sedan har varit något av räddningen när det kommer till att få honom att äta. :P
Terése Bouvier

Kommentera här: