Rainbow Arch Over Clouds

Sniglar fram mot nya året.

Ikväll vankas det nyårsfirande hos Lejonen. Känner mig dock helt apatiskt inför detta och har massvis med matlagning att ta tag i. Kommer bli ett galet knytkalas med nästan enkom vegetariskt.

Tolstoj är nästan helt apatisk han också. Som tur är äter han iaf, men mycket annat vill han inte göra pga den inlindade tassen. Han kommer nog bli på lite bättre humör när han kommer till Lejonen. Vi hade tänkt att lämna honom hemma nästan hela tillställningen, men nu när han är så deppig så får han följa med istället. Tror inte att han kommer vara så uppstressad som han brukar hemma hos Lejonen nu när han mår såhär.

Får se om jag hinner skriva något mer idag eller om jag återkommer imorgon. Gott nytt år iaf.

USA gav mig cancer.

Hugo Chavez, vilken djävla klant. Han kunde ha visat hur fel alla hade som inte trodde en sann socialistisk stat kunde existera och samtidigt vara demokratisk , men istället gick han och skrev om Venezuelas grundlag och beter sig nu allmänt idiotiskt. Nu är han tjock och drabbad av cancer, samtidigt som han leker sandlåda med USA, ett USA som är i stort behov av venezuelisk olja. Och nu när Chavez i princip är en diktator så kommer paranoian som ett brev på posten:

Chavez anklagar USA för att ge ledare cancer / DN


Visst har det uppdagats helt bisarra saker från den amerikanska underrättelsetjänstens håll. CIA verkar ju vara värsta lekstugan. Men jag tror nog att detta är att ta i, om man bortser från sannolikheten att amerikansk snabbmat är cancerframkallande vill säga. Trist är vad det är att Chavez inte är den ledare man hoppades att han skulle bli efter hans tillträde. Får väl se om dokumentären "The Revolution Will Not be Televised" och drömma mig bort till hur det hade kunnat vara/bli..

Lost in space

Efter att ha haft en gnällbebis i två dagar i sträck så känns det lite såhär:Hur orkar ni föräldrar som alltid har det så? Jag avundas er icke, och är jätteglad över att Igor är sitt gamla jag igen.

Nu när hjärnan vart slö så har Dallan försökt att få mig att gympa lite. Han manade på och fick mig att iaf få lite mjölksyra i benen och påminde mig om bäckenövningarna. Jag är så sjukt förslappad att det går att jämföra med någon som har levt flera månader utan gravitation i rymden. Jag har dock inte riktigt landat ännu, utan svävar fortfarande omkring mellan planeterna.

Vidare så blir jag inte riktigt klok på vilka filmer jag väljer att se. Nu inatt så gick jag upp med Igor några timmar och såg den tyska något surrealistiska filmen Schramm, från skaparen till Nekromantik 1 & 2 Jörg Buttgereit. Så runt fyratiden imorse så såg jag en man spika fast sin snopp via förhuden på ett bord. Tror jag blev lite omdömesskadad efter den upplevelsen, för att när jag för ett par timmar sedan såg den nya Conan från 2011, så tyckte jag inte den var allt för dålig.

Jaja, nu skall Dallan få äta i lugn och ro så då får jag ta hand om missnöjda Igor istället för att sitta här och tramsblogga. På återseende...