Rainbow Arch Over Clouds

Barnfria dagar

Det är mörkt ute, och jag är helt ensam med Tolstoj i mitt lilla hus på landet. Så skönt, men konstigt också. Visst känns det ledsamt att inte ha Igor hos mig nu under helgen, men jag skall försöka njuta av lugnet och tystnaden. Ta långa promenader med Tolstoj, städa, se film och städa lite till... Just det, kanske skall berätta varfr också. Igor och Dallan åker nämligen ner och hälsar på hos Dallans föräldrar. Jag stannar hemma och laddar tålamodsbatterierna och så skall jag se till att vila mina ögon också. Det är nog någon spänningshuvudvärk som har spritt sig ned till ögonen, som tydligen måste dämpas med paracetamol. Har inte haft så ont idag, och hoppas väl att det går över till imorgon. 
 
Idag under dagen så har jag och Dallan spenderat lite kvalitetstid med både varandra och med Tolstoj. Kollat en dokumentär i lugn och ro, gjort både roliga och tråkiga saker med Tolstoj och gjort en ugnspannkaka. Ja, det är så vi spenderar vår tid när Igor är på förskolan. Oftast så brukar ju Dallan har något extrajobbsuppdrag, eller så skjutsar han mig till massa viktiga ställen i staden, men idag så var det ingenting vi behövde göra. Tänkte storhandla käk visserligen, men det sket vi i. Har nämligen mat så vi klarar oss ett bra tag till. 
 
Innan vi hämtade upp Igor så hade jag en liten "photoshoot" med Lejonhonan också. Så de bilderna har jag suttit och donat med nu i lite mer än en timme. Blev en del riktigt fina, men så skall ju fotograferingsobjektet bli nöjd också, och vi har blivit överens om några bilder iaf, vilket känns roligt. Det är svårt det där, för en ser ju olika saker och så vet en ju själv hur onöjd en kan bli över hur en ser ut på bild, medan kanske inte någon annan reflekterar över det. 
 
Här är instagrammat från idag på sambo och vovven:
 
 

Några favoritbilder från idag

Jag får passa på att blogga nu innan jag måste vila ögonen.Tänkte därför bjuda på några favoritbilder från dagen innan jag stänger ner maskineriet och stänger av Igors barnprogram... Kanske är det här med ögonen ett straff för att jag sitter uppe halva nätterna och kollar film och serier? Jag vet inte, det enda jag vet är att jag har sjukt ont i ögonen nu. Känns dock kul att ha varit ute så länge. Det är varmt ute trots att inte solen skiner, Tolstoj fungerade jättebra lös (inget ihärdigt spanande ut mot skogen) och Igor var så nöjd och glad över allting. 
 
Här är mina paparazzi-objekt hur som helst:
 
 

KLOSS!

Idag testade jag om Tolstoj kom ihåg vad en skall göra om jag har byggt ett torn med klossar och säger "kloss!"... Först så kollade jag så han hade intresse för dem om jag staplade upp dem och hade klickern redo, och det hade han ju. Så då testade jag... och tror ni inte han slänger sig över dem och välter dem. Kanske världens elakaste trick att lära sin hund om en har en tornbyggande 2åring hemma. Vilket också är anledningen till att jag lade ner det där tricket. Men en bouvier glömmer tydligen inte så lätt.