Rainbow Arch Over Clouds

"Tatueringssyster"


Nu skall serien från Salong Betong börja sändas! Skall bli roligt att kolla på. Min, vi kallar henne för "tatueringssyster" jobbar nämligen där, och hon har tipsat om att det varit på G nu ett tag. Var för övrigt sjuuukt länge sedan vi sågs. Usch, nu börjar jag tänka på människor i Stockholm som jag saknar... Jaja, här är lite länkar:Detta gör ju en än mer sugen på att tatuera sig också. Men det hela är ju en kostnadsfråga. Handlar ju om så mycket pengar för något som är så pass ytligt som faktiskt en tatuering är. Jag som inte ens sminkar mig har lite svårt att prioritera något sådant. Men om jag hade haft massvis med pengar hade jag haft tatueringar på det flesta kroppsdelar. Nu har jag dock bara två ganska så anspråkslösa. Men än är jag ju varken rynkig eller död...


Min hjärna kan tyvärr bara generera gnäll just nu, så håll till godo.

Nu får jag passa på att skriva medan jag har orken och tiden. Har "svärmor" över, och jag klarar inte av att sitta utan måste ligga ner, och knappt det går. Får ingen luft, har ont och är yr i huvudet (antagligen för att jag inte får tillräckligt med syre) Bebisen rör sig konstant, och då menar jag konstant sedan i lördags kväll. Den tar en paus någon minut för att sedan börja stimma igen. Och NEJ det är inte mysigt. Det gör ont och är jättejobbigt. Så jag får ingen ro. Är helt tjock i huvudet och vill egentligen bara sova. Mår så det sjukt illa också!!!

Igår låg jag och halvsov hela dagen fram till Dallan kom hem vi femtiden, men var tvungen att lägga mig i sängen runt sju-tiden på kvällen. Men nu jobbar han 12-timmarspass 2dagar i rad. Så man ser inte mycket av honom ändå. Hans mamma har varit jättesöt och hjälpt till med att städa, laga mat och underhålla Tolstoj. Vilket behövs då jag knappt kan gå upp för trappan. Kan ju som sagt inte ens sitta upp.

Har svårt att skriva, och försöker bli klar med det här inlägget så fort som möjligt och min hjärna fungerar inte ordentligt, så jag får ingen fason på det hela. Skitgraviditet.

Det jag ville få ner i text var iaf att det var mysigt att ha min mamma här hemma, och skönt att hon fick en avbytare genom "svärmor".
Vilket är än mer skönt är att Dallans semester börjar nästa vecka, inte en dag för tidigt så pissigt som jag mår nu.

Nu skall jag fortsätta hålla mig från att spy, försöka hitta en liggställning som inte gör att alla kroppsdelar håller på att implodera och försöka undvika att svimma. Bläääää..

4h senare...

Har aldrig känt mig så gravid som jag gör nu. Då har jag ändå gnällt av mig rätt rejält tidigare när det kommer till graviditetskrämpor och andra tillhörande bekymmer. Magen är helt enkelt extremt påtaglig nu när det känns som om bebisen ligger så långt ner som den bara kan.
Har duschat jättevarmt och smärtan i nedre partierna av magen har avtagit lite, men jag har desto ondare i ryggen/svanken istället. Åt en stor portion brunch iaf och har hört mig för lite om vad det är som händer. Skall hur som helst se till att packa klart BB-väskan idag, men först skall jag vila lite i form av att ligga framför datorn.
Tycker inte alls om att det inte ger med sig dock, och bebisen har aldrig varit så stimmig så lång tid i sträck som den har varit nu.

Spännande.