Rainbow Arch Over Clouds

Ny design

... eller iaf en ny header och avsaknad av bakgrund. Tänkte fixa ny bakgrund nämligen, men så blev det bara vitt, vilket jag tyckte var rätt fint ändå. Det är så mycket som händer i headern och i menyerna att det kanske räcker?
Någon dag i någon framtid så skall jag göra en ordentlig profsig header dock, men har faktiskt aldrig känt att jag hinner sitta och pula mer än en timme, max! 
 
Har ni några synpunkter på det nya utseendet så är ni välkomna att kommentera. Feedback är alltid bra.
 
 
 
 

Smuttsnutt!

 
Fan vad jag förtjänade det här! En sådan där perfekt dragrunda. Igor var superglad och nöjd, och Tolstoj skötte sig exemplariskt trots kossor, träd som trillat ner på stigen, när han var lös i skogen och lyssnade på varenda röstkommando på en gång om att stanna och vilket håll han skulle svänga. Detta var jag som sagt värd då det varit ett par mindre mysiga dragrundor förra veckan, plus att jag har träningsvärk i hela armarna efter Tolstojs studsande igår på bhk.
 
Jag är dock rätt säker på at det var rånen som gjorde det. Men om det skall krävas några sega rån i slutet av en påse, ja, då får det väl kosta det. Nästa gång får jag ha något som Tolstoj faktiskt kan smaka av dock, även fastän det säkert knappt är någon kakao i de där, så fick han nöja sig med torrfoder istället. Och Igor var inte sen med att vilja ge Tolstoj några kulor då och då. De var faktiskt så extremt söta därute i skogen att det blev en fotobomb på det, och inte så mycket dragbilder, då vi joggade den mesta av tiden... och vilken tur att vi lyckades ta oss förbi trädet som låg mitt på stigen. Då vi då kom in till sådan himla fin del av skogen. Orört sedan väldigt länge, och nog ett bra ställe att hitta svamp på om en anstränger sig lite. Idag så fick Tolstoj och Igor dock gå lite som de ville, och när de tröttnade så slängde jag fram filten.
 
Nu kan jag faktiskt vara nöjd med hela dagen då vi var iväg i 2,5h. och det enda jag har planerat är att jag skall göra en ny header till bloggen innan dagen är slut. Dena våriga header har gjort sitt nu, tycker jag. Den som bara var provisorisk har fått vara kvar allt för länge. Men först dagens bilder:
 
 

QuizUp!

Ok ok, nu måste jag tipsa om min nya favorit bland spel-apparna, vilket är det bästa frågespelet jag har spelat sedan jag blev smartphoneanvändare. Quizkampen och allt det där, släng er i väggen liksom. Quizup är grymt mycket bättre, även om det kräver att en är bra på engelska så en hinner svara snabbt.
 
Låter som om jag gör reklam nu bara, men jag får absolut inget för att göra det här (Tråkigt nog). Ville bara dela med mig, då det verkar som om det inte är allt för många svenskar som spelar. Jag lyckades nämligen bli bland de tio bästa i sverige på ämnet Classic Movies, bara genom att spela en match mot random person, och jag är efter några få spelade matcher andra bäst i sverige på ämnet hundar. Och jag har ännu inte stött på någon från Sverige, men från massa andra små länder runtom i världen.
 
Jag har spelat rätt många matcher i samma ämne, och har ännu inte fått samma fråga ställd, och inga buggar ännu heller. Det flyter på smidigt, och har inte stött på någon som är helt omöjlig att vinna mot heller. Massa statistik och prestationer att samla. Lättmanuvrerat och snyggt. Och så galet många kategorier och ämnen, och det tillkommer nya hela tiden. Väldigt många smala ämnen, så är en "expert" på något av dessa så är ju lyckan gjord.
 
Det bästa av allt är dock att den är helt gratis!
 
Lägger in en bild på hur spelet ser ut, och klickar ni på den så kommer ni till deras hemsida där ni kan hämta hem spelet. Annars så går det ju att söka på bara: