Rainbow Arch Over Clouds

Alla talar svenska - en podcast om film

En av mina gamla vänner har dragit igång en podcast om film tillsammans med två polare. Välbehövlig, välkommet och väldigt kul. Jag tänker därmed använda mig av bloggen för att promota detta, och det är det jag håller på med nu, om ni undrar.
 
Det finns ett avsnitt ute, kolla in det (länk i slutet av inlägget och så slänger jag in en länk i sidomenyn)
Linus, Rodrigo och Anders sitter och pratar film, och i första avsnittet så berör de ämnen så som Klaus Kinski och anklagelserna emot honom, katastroffilmer och Accattone.

Tio argument för att äta kött

Hon är så skön, Nanna, Nanna Johansson, Jag måste liksom länka till hennes blogg än en gång. Hon har nämligen gått och gjort en fantastisk liten lista på argument för att äta kött, där humorn minst sagt är på topp. Argumenten är nämligen ungefär lika vettiga som de reella, men jag vet inte vem som skrattar mest; köttrataren, den medvetna köttätaren eller den ignoranta köttgalningen. Det enda jag vet är att jag skrattade väldigt mycket.
 
Argument 9 är min favorit, vilket är ditt favoritargument från listan? (Bilden är lånad från Nannas blogg)
 
 

Beach Boy

Det var så himla roligt att se Igor skina upp som en sol när han såg allt vatten och sand. Han var så genuint lycklig där på stranden och det smittar ju minst sagt av sig. Nästan så mycket att vi också gör en liten "happy dance". Något som Igor gjorde flera vändor av i sanden.
 
Här är lite bilder på mitt lyckliga lilla barn;