Rainbow Arch Over Clouds

Typ i skogen

Det är som vanligt kul att ha Juno här, och som vanligt så kan jag inte låta bli att ta kort på dem dagarna i ända. Igår så blev det dock bara mobilkort, då jag inte drog med mig kameran ner till sjön. För ja, vi var vid sjön igen. Jag och Juno simmade(!!!) och sedan så rensade hon ur vår övre damm när vi kom hem. Så hon spenderade i princip hela för - och eftermiddagen i vatten. Det är väl labradoren i henne, eller så är hon egentligen en säl.
 
Om in allt för många timmar så kommer Junos husse och hämtar henne, så därför så gör vi det bästa utav dagen. Eller, om Juno fick bestämma så skulle hon hänga i sin "pool" (den äckliga dammen) hela dagen, men hon fick leka flodhäst nu under morgonen efter morgonpromenaden, och så satte jag dem på lina vid tomtgränsen så hon blev torr nu innan vi gick in. Det räckte med att hon blötte ner soffan igår, vilket hon såklart fick (har inte hjärta att säga nej), men idag ville jag ha torr hund. Får se hur bra det går, vi skall väl ut snart igen. Och när Juno har åkt hem så skall jag spela tv-spel tills jag slocknar.
 
Bilderna är från när jag övervakade "lindansen" vid tomtgränsen, och för er som inte vet vart jag bor, så ser en ju rätt tydligt på dessa bilder hur nära jag har till skogen. Plus att jag måste ursäkte den blandade kvalitén, solen gick i moln då och då och så var det ju skugga och sol varvat. Var inte tillräckligt trixig med inställningarna när förhållanderna ändrades:
 
 

Igor <3 hundarna

- Juno och Tolstoj, jag älska.
 
Det var orden som kom från Igors mun efter att han kom in i hallen och mötte de två vovvarna väntandes där. Han tog en hand på var hunds kind och sade de där orden. Och det är första gången han säger att han älskar någon. Jag säger det ju varje dag till honom, men jag får på min höjd ett "mmm" och ett leende tillbaka. Men det är fint ändå att han säger att han älskar dem, och Juno speciellt är ju lätt för ett barn att älska. Alltid redo när det gäller lek och mys.
 
Idag har det dock inte hänt mycket i värmen. Har kört torrbalsam och borstat ur Tolstoj päls, och så ett par korta promenader och så har vi hängt på tomten. Juno är ju helt kär i dammen, så hon studsar in och ut ur den varvat med att leka med Tolstoj och mig. Och Igor, förstås. Imorgon när Igor är på förskolan så beger vi oss nog iväg till skogs igen dock, men idag så verkar det bli slappt. Även fastän det mest är jag som har slappat, hundar - och barn har ju röjt sedan klockan åtta imorse, och nu är både jag och Tolstoj trötta iaf.
 
 

Förhundan vilken dag

Hej hallå, det är er sporadiska bloggare som gör sig besväret att blogga lite för en gångs skull. Har nämligen haft en fantastisk dag, som började med ett mejl om att mitt begagnade ps3:a har anlänt och kan hämtas ut. Som om inte det vore nog så fick jag bara en minut senare ett sms om att jag kunde bli upphämtad för att prova på lite reiki. Så upphämtad blev jag, och healad blev jag. Och ska försöka komma iväg på en omgång till på torsdag kväll.
 
När reikin var över så hämtade M upp mig, för att nu skall Juno hänga här ett par dagar. Så jag slängde i mig lite frukt, packade väskan, selade hundarna och begav mig ut till skogs. Strandbus och lingonplockning i det fuktiga vädret stod på schemat, och nu har jag två lortiga och trötta hundar här hemma som skall få sig en till långpromenad till när nu ikväll då det förhoppningsvis inte är lika kvavt.
 
Bildbomb!