Rainbow Arch Over Clouds

Månadens bild på Bouvierklubben

Jag brukar dela med mig av lite bilder på Tolstoj via facebook-gruppen för bouvier-ägare i Sverige, och idag fick jag ett litet mail och en förfrågan om jag inte ville bidra med en bild till månadens bild på bouvierklubbens hemsida. Detta ville jag ju förstås, och nu så finns Tolstoj där dragandes min lilla knodd från idag. 
 
Har tänkt att bidra med en bild länge, men det har inte blivit av. Tur att jag blev uppmanad så att Tolstoj fick visa upp vilken duktig bouvierkille han är. Tack! Här är länken om ni vill kolla in det hela:
 
Månadens Bild  |  Svenska Bouvierklubben
 
Jag tyckte även själv om bilden så mycket att jag tidigare nu under kvällen drog igång med att göra en ny header till bloggen. Ville ändå ha en ny som fick med lite om vad en kan förvänta sig när en klickar sig in här. Det är ju främst en hund - och föräldrarblogg, men jag kan ju inte låta bli att skriva om så mycket annat också. Har ju så många intressen och är en ordbajsare av rang! 
Skriv gärna om vad ni tycker om den nya headern också, bättre/sämre, ful, rörig, snygg osv. 
 
Här är bilden, om ni nu missat den:
 
 

Hemma i snön

Så kom vi hem, och Igor var väl rätt sugen på att gå in, men Tolstoj hade massa energi kvar. Han är alltid som ett energiknippe när det är kyligare ute, och när det är snö så går det inte att göra honom trött. Tolstoj fick dock vara uppbunden en stund medan jag såg till att Igor var nöjd och glad, men när han låg och gav mig den där bedjande blicken som sade "snälla, jag vill springa omkring i snön", ja, då var det ju bara att släppa honom lös. Och han sprang, och sprang och sprang runt i sina cirklar. Igor skrattade tills han fick en hostattack och efter det tjugonde varvet så skulle det kampas. Jag ställde upp med min jackärm då jag inte hade något annat tillhands och så morrade vi ikapp.
 
Var ute en bra stund tills Igor tröttnade på att spela boll och var nog lite hungrig också. Så lunch till Igor och så har jag bloggat ihop de tre senaste inläggen i all hast. Vet ju inte när jag får tillfälle att sitta i lugn och ro nästa gång. Vädret har blivit trist också, men molnen är förhoppningsvis fyllda med regn som blir till snö när det når rätt atmosfär. Efter helgen så kommer vi förhoppningsvis lyckas ta hem pulkan också, och det ser vi alla fram emot. Minst sagt.
 
 
 
 
 

Första cykelvagnsdraget med snö!

Vi är ju numera ägare till segebadenpulkan, då Igor fick denna fantastiska grej i födelsedagspresent. Nu har vi dock inte haft tillfälle att åka ner och hämta den hos Dallans föräldrar, men det gör ju ingenting nu när det inte är pulkaunderlag ännu. För det är inga stora mängder snö vi talar om, och den kommer nog hinna töa bort under dagen. Sedan får en se när det blir ny snö igen. 
Jag kan dock inte sluta att glädjas över snön, speciellt inte när Tolstoj blir på så himla fint humör. Han var dock lite nosig idag under draget, men det var inte så konstigt då det var massvis av viltspår i snön. Hjort och rådjur kunde jag uttyda tror jag, men jag är inte så duktig på det där. Har ju trots allt inte vuxit upp på landet precis, och har rätt nyligen blivit skogsmulle. 
 
Vi var inte iväg så länge. 1,5h och då var det några stopp, vilket iofs jämnades ut med att Tolstoj fick rusa emot mig ett par gånger också. Han har nämligen fått för sig att det är det jag vill när jag ber honom vänta, och sedan ger honom varsågod när jag är på bra fotoavstånd... och ja, jag får ju härliga kort iaf. 
 
Hur som helst så såg det ut såhär under draget idag. Igor på gott humör och massor av fart i hundskrället, fram tills han ställde sig och spanade lite vill säga: