Rainbow Arch Over Clouds

Snusmuppen

Jag fick ju en sådan charmig liten godisburk (bl.a) från Tyskland i måndags som tack för att jag var hundvakt till Juno. Den fick dock Igor tag på efter att jag bara hade hunnit äta två stycken goda små godisar, men när jag såg den tomma burken så slog det mig. SNUSDOSA! Kanske världens mest passande också med en nikotintokig mupp på. Känner igen mig. 
 
... och vad är det för snus i, undrar ni? Jo, från ekologiskt odlad tobak som jag hittade på nätet hur billigt som helst. Köper i liten hink och fyller på i dosa. Så då behövde jag ju faktiskt en sådan här bra en. Så tänk vilken extra bra present det blev ändå Junos matte och husse. 
 
 

You go granny!

Detta gör mig så himla lycklig, och är en av de bra grejerna med vänner på fb som lägger upp intressanta och roliga saker i flödet. En gammal dam som bara skiter i allt. Nu är hon gammal liksom, varför skall hon bry sig? Köper en flashig bil med schysst stereoanläggning och kör sina kanske inte konventionella favoritlåtar på högsta volym, och så dansa loss. Bara älskar henne, och blir bra sugen på att göra henne sällskap. Jag vet att vissa säkert skulle kalla henne galen, men om hon är galen så tycker jag att fler borde vara det.
 
 

Värmen

Ni anar inte vilken lättnad det är att må bra igen. Ingen feber och ingen huvudvärk/migrän. Huvudvärken lär väl komma visserligen då jag har ont i huvudet (spänningshuvudvärk) varje dag och har så haft sålänge jag kan minnas, men ändå. Nu har jag något som hjälper om jag får migrän igen iaf... Hur som helst så har detta gjort mig rätt så pigg och lycklig, och har fått lite vettigt gjort. Har städat tomten och fixat så alla leksaker som tål att lekas med ute nu ligger i en stooor behållare med lock, som av någon anledning stod tom i det gamla vedskjulet. 
 
Då Igor hjälpte till med leksakerna så var vi båda förtjänta av en glass. Igor bil som vanligt inte ha glass. Smakar iaf, men vill inte ha. Så jag tar en glass till mig själv bara... Men tror ni inte han blir sugen efter ett tag ändå, och snor min glass och äter hela själv! Fulunge som är så fin när han sitter där på lastpallarna som täcker ena dammen lite fint. Eller fult snarare.
 
Jag tål ju inte värme, och det gör inte Tolstoj heller. Och idag har det varit sommarvarmt igen. Fick värmeslag fastän jag hade blött hår under senaste promenaden. Tänk då att behöva gå omkring i en mörkgrå yllekofta. Bort med Tolstojs päls med andra ord så snart som möjligt. Glömmer varje gång hur svårt det är att få igång honom när det är varmt, är bara hundlek, dra vagn och stadspromenader som verkligen fungerar, varav drag kan vara vanskligt. 
 
Är det bara vi två - och fyrbenta i vår familj som är såhär värmekänsliga redan i april månad, eller är det fler hjärnor som kokar där hemma? Vi har iaf flytt in nu, och jag har försökt övertyga Dallan om att Igor och jag behöver köpa pysselgrejer att roa oss med här hemma. Gick väl sådär.