Rainbow Arch Over Clouds

Julen och väntan

Nu var julfirandet ur världen. Igor var nöjd med sina julklappar och Tolstoj var nöjd med att ha fått en stor portion (med betoning på stor, var tvungen att ta ett kort t.o.m.) med rester utav potatis, kalkon och ägg. Vi är också väldigt nöjda med vårt hotellrum... eller, det är mer utav en liten lägenhet. En fräsch liten etta med kök, två tv-apparater (men varför två på sådan liten yta?) och wifi. Och finns det wifi så finns det bloggningsmöjligheter, men har en suttit med släkten sedan i förmiddags så är en egentligen för trött i huvudet för att orka skriva. Den enda som inte är trött är Igor, man har inte tid att vara trött när en har så mycket nya leksaker att leka med. Och nästan hela julafton bestod ju av att vänta. Fan vilken plåga det måste ha varit, men han var så duktig! Plus att han fick mina gamla dino riders att leka med sålänge (vilka vi även tar med oss hem), men nästa julafton så måste vi verkligen sprida ut julklapparna bättre.
 
Jaja, här är några få bilder från vårt julfirande hos farsan i Stockholm. Imorn bär det vidare för mig runtom i stan medan Dallan åker hem med monstren. Mamma (jag) ska få egentid med gamla fina vänner. Fan vad gött det skall bli!
 
Julklappsväntan i en bild:
 
 
 
Farfar har barnasinnet kvar:
 
 
 
Dinosaurietema på julklapparna till Igor, här är han med ett dinosaurieägg:
 
 
 
Husse fixar till Tolstojs bamseportion! / dåligt samvete-portion
 
 
 
Sen en bild på Tolstoj på hotellet, där han känner sig mer än hemma. Älskar att bo med honom på hotell, och älskar att det verkligen inte är några större problem att hitta rum där hundar är tillåtna. Mindre nöjd var dock Tolstoj med att inte få vara med oss hela tiden idag (pappas fru avskyr hundar) men så är det ju inte varje dag en firar jul häruppe i Stockholm heller... vilket såklart beror mycket på detta med svärmorsproblemet.
 
 
 
 
 

Kommentera här: