Rainbow Arch Over Clouds

Soly upplevelse

Jag är helt utmattad, med en inneboende här, sjukgymnastik och psykologbesök så blir jag helt mentalt uttömd. Nu är det dock mindre än två dagar innan jag kan fly snarkningar genom att sova på soffan. Mindre än två dagar kvar till vardagrummet är MITT igen... och hundarnas. Och kanske sambons.
 
Jag måste dock säga att det gått väldigt bra att ha stenhuggarserben här. Han har varit mycket trevlig och snäll, och har accepterat och anpassat sig till vår vardag med allt vad det innebär. Hundarna har gjort detsamma, och jag är mycket stolt över dem. Igor har dock bara låtsas som om han inte är här, men den taktiken fungerar ju den med. 
 
Nu i helgen så vaknade jag upp och möttes utav en sprucken skärm. Jag har träffat folk som har en helt fungerande mobilskärm trots att den är sprucken. Jag fick inte vara en utav dem. Men det var ändå dags att förnya abonnemanget, och nu sitter jag här och bloggar med min sprillans nya Sony Xperia z5 premium som kom hem till mig igår. Vågade till och med mig på att ta med den till skogs idag. Två timmar av solsken, glada hundar och grön natur. 
 
 

Kommentarer:

1 Helene:

Va fina bilder! :D

Kommentera här: