Rainbow Arch Over Clouds

Idag är ingen sovdag

 
Jag har ingen aning om hur min kropp fungerar. Har ingen aning om hur jag skall ta kontrollen över min trötthet. En del dagar är jag liksom bara pigg utan någon som helst vettig anledning, och en del dagar kan jag knappt göra annat än att sova. Jag har iaf kommit på att jag skall sluta dricka kaffe om dagarna, då det inte gör mig piggare, snarare tvärtom. Bättre då att ta en kopp på kvällen. Jag har också kommit på att jag inte sover mindre om nätterna om jag sover mitt på dagen. Plus att mina känslor är mer intakta när jag tar en tupplur mitt på dan. 
 
Allt detta skulle jag egentligen tagit med min psykolog idag, men jag ska få en ny psykolog efter en begäran från mig som jag inte hade trott hade nått fram. Jag var hur som helst uppe i ottan imorse, och såg brevet om det hela av en slump, då jag gick förbi brevlådan på väg till bussen. Där låg nämligen ett kvarglömt brev till mig, och i det låg avbokningen av denna dagens möte. Lite röta, och eftersom jag ändå var på G så drog jag med hundarna på ett morgondopp i sjön. En sjö vi besökte igen under förmiddagen. 
 
Men egentligen borde jag inte sitta här och blogga, eller spendera nästan hela dagen med att vattna hundarna, nä, för idag fyller nämligen sambon år! Jag har inga pengar att köpa present för, men borde kanske lägga energin på att göra lite fint hemma tills han kommer hem iaf. Så jag slänger upp bilderna och sätter igång innan jag får för mig att gå och lägga mig. Idag är ingen sovdag, trots allt. 
 
 
 
 

Kommentera här: