Rainbow Arch Over Clouds

Cesar Milan - Grisplågaren

Om man inte lyckas få bort honom från TV genom att hojta djurplågeri rörande hundarna han "tränar", så kanske en kan hojta till förmån för dessa grisar?
 
Petition: Ban Cesar Milan from all television for animal abuse
 
Ovan är en  länk till (ännu) en namninsamlingen som anvisar till ett avsnitt där han släpper lös en hund bland grisar, en hund som har en historia utav att ha dödat två grisar. Visst, hunden må se rätt lugn och bekymmerslös ut innan, men att han sätter fart när kopplet är av kan vara rätt så talande för anledningen till varför hunden inte agerade ut sina drifter med kopplet på. Skrattretande är det också när han säger att hunden skall ha en positiv upplevelse tillsammans med grisarna, vilket han sedan försöker åstadkomma på sitt sedvanliga vis.
 
Omdömeslöst , minst sagt, och att det inte ens klipptes bort från programmet visar även att de själva inte verkar fatta hur omdömeslöst det var. Sedan så får vi se hur länge klippet får finnas kvar på youtube, men jag slänger upp det här ändå.
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Anna:

Herregud.
Det är ju ett skämt.

Svar: Man hade ju kunnat hoppas att det vore så. Han verkar ha fått total hybris eller nåt. Vet ju själv hur det är att ha hund som fått smak för att jaga, är ju liksom inget en quick-fixar bort O_o
Terése Bouvier

Kommentera här: